Oldal kiválasztása
11 / 100

Kovács János
Weboldalkészítő

Sárkány Krisztina
Web Designer

A hiteles Partner véleménye többet elárul a munkánkról, rólunk, a hozzáállásunkról.

Hagyjuk, hogy Ők beszéljenek helyettünk:

Prémium weboldal a szolgáltatásaimnak

 

 

Jánost ismertem korábbról. Mivel semmilyen tapasztalatom nem volt a weboldal készítőkkel és már 1 éve nem volt bevételem, az anyagiak határozták meg a döntésemet. Ez az ok, amiért megkerestelek titeket. Szóval szimpatikus volt, hogy személyre szabott árat kaptam tőletek. Mindent úgy csináltatok, ahogy kértem. Folyamatos kapcsolattartást tapasztaltam akkor is és most is. Pozitív volt az első benyomásom, csak 1-2 apróságon változtattam. Betűméret, ilyesmi. Véleményem szerint jó ízléssel készítettétek el és prémium minőségű weboldalt adtatok át. Kaptam értékes tanácsokat, hogyan lehetek nézettebb, a keresőben milyen módon juthatok előre. Gyorsan válaszoltok ha kérdés merül fel. Teljesen jó az ár-érték arány, elégedett vagyok.

Nagyon tetszik, hogy lelkiismeretesen dolgoztok és ügyfél központúak vagytok.


Anita, www.hollywoodstudio.hu

Művészeti Blog weboldal vélemény

 

Elém került a Facebookon János weboldal készítés ajánlata. Több beszélgetésünk is volt írásban és telefonon, nem csak szakmai dolgokról. Érdeklődőnek, nyitottnak találtalak benneteket. Partnerek voltatok az ötletelésben is. Nagyon tetszik az, hogy mindig elérhetők voltatok és a kérdéseimre, kéréseimre figyelemmel dolgoztatok a weboldalon. A weboldalam használathoz még fogok segítséget kérni, még nem érzem azt, hogy mindent tudok biztonságosan kezelni.

Ha pánikba estem, mindig volt megnyugtató válasz előbb-utóbb.

 

 

Judit, www.lirart.com

Prémium weboldal Vendégházamnak

 

 

A saját weboldalatok megragadott és a gyakorlatban egy magas fokú tudású, megbízható, precíz szakembernek ismertelek meg titeket. A régi, felújításra szorult weboldalammal fordultam hozzátok. Tanácsotokra egy új weboldalt kértem és kaptam. Véleményem szintén pozitív. Figyelmes, segítőkész embereknek ismertelek meg benneteket a beszélgetések ideje alatt. Személyre szabott weboldalt kértem tőletek és sikerült pozitívan meglepnetek. Szupernek találom a weboldalam ami viszonylag gyorsan készen lett. Weboldal elkészítése közben, az észrevételeimre hamar reagáltatok és ki lett javítva az apróbb hiba.

Maximális megvagyok elégedve a munkátokkal, a weboldal prémium minőségű.


Julika, www.csaladi-pihenes.com